Att köpa katt från oss

Våra katter är en del av vår familj. Vi har fördelen att vara en stor sådan och alla bäbisar som flyttar härifrån är väldigt väl socialiserade. Vi gör allt vi kan för att föda upp hälsosamma och trevliga filurer.

Självklart kollar vi via dna-test alla katter för att utesluta ärftliga sjukdomar. Likaså genomgår alla våra katter årligen hcm-screening för att säkerställa att hjärtat håller sig fint.

Vi kastrerar alla våra bäbisar innan flytt och säljer dom enbart som innekatter. Självlart är det ok att ta med sin katt ut i sele eller bygga en härlig rastgård till den! 


Då detta är en social ras som gillar att vara med det där händer saker passar den oftast inte som ensamkatt i ett hushåll där alla är borta en stor del av dagen. Av denna anledning placerar vi inte ensamma katter i dessa hem. Hund kan absolut vara en bra individ som sällskap, beroende på personlighet såklart. Vi tillämpar kattungerabatt vid köp av 2 som får följas åt.


Avtal skrivs via vårt förbunds blanketter.

Självklart är dom vid flytt vaccinerade x 2, har stamtavla i Sverak, chippade, veterinärbesiktigade & som sagt kastrerade.

Vi håller dom med mamma (och oss) tills de är minst 14 veckor, därefter är de redo att kliva ut i en ny värld tankade med trygghet.


Vi är fullt medvetna om vår något dåliga placering i landet. Att köra ett par timmar uppåt för att möta helt rätt köpare gör vi med glädje. Allt för våra bäbisar!


En katt från oss kostar 16000:-

Är du intresserad av en kattunge från oss går det självklart bra att anmäla sitt intresse och maila oss lite om hur ditt/ert liv ser ut.


Vi har tillstånd från länsstyrelsen att bedriva kattuppfödning och tillhör kattförbundet Sverak.